Dienstverlening

Glasbewassing

Mooie schone ramen zijn hét visitekaartje van uw organisatie. Door vervuiling in de lucht worden die schone ramen vaak toch weer vies. Voor het behoud van uw ruiten en kozijnen adviseren wij u eenmaal per 2 maanden dit bij te houden. Leids Ontsmet beschikt over professionele schoonmaakapparatuur om op iedere hoogte ieder raam waar glanzend te krijgen, zodat zowel u als uw klanten door een mooi schoon en streeploos raam kunnen kijken.

VVE

Schone openbare ruimte zijn in ieder appartementencomplex wenselijk. We willen allemaal binnen stappen in een schone omgeving en wij verzorgen al jarenlang voor diverse VVE’s de schoonmaak. Het wekelijks bijhouden van de portieken en het glaswerk zorgt ervoor dat alles goed onderhouden blijft en doet de bewoners iedere dag met een fijn gevoel binnen stappen!

Sportverenigingen

Sportverenigingen ontvangen wekelijks honderden leden. Deze locaties worden vaak intensief gebruikt en daarom is het ook voor de hygiëne belangrijk dat de leden wekelijks in een schone omgeving kunnen sporten. Of het nou de kantine is of de kleedkamers zijn. Wij zorgen voor iedere vereniging wekelijks voor een schoon klimaat. Ons team van professioneels maakt iedere vereniging na een intensieve week weer tot in de puntjes schoon!

Bedrijfsschoonmaak

Een schoon bedrijf of kantoor zorgt voor een veilige maar ook fijne werksfeer. Wilt u de schoonmaak van uw bedrijf laten uitvoeren door een professionele organisatie? Wij helpen u graag met de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijf, zodat u uw klanten goed kunt ontvangen. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaak bedrijf voor een medische praktijk, kantoor of bedrijfspand, wij zorgen dat u iedere dag weer in een schone werkomgeving terecht komt!

scholen

Een schone school zorgt voor blije kinderen en medewerkers! Iedereen wil graag naar een plek waar alles schoon is en lekker ruikt. Voor de gezondheid en dagelijkse bezigheden waar iedereen met plezier naar toe gaat is het belangrijk dat dit goed wordt bijgehouden.  Bij ons bent u op het juiste adres! 
Wij zorgen voor schoon sanitair, schone hallen, aula’s en leslokalen. Iedere dag een schone en frisse omgeving is een noodzakelijke voorwaarde bij het leren.
Een schone school is een gezonde school!

Oplevering vastgoed

Wanneer een renovatie of verbouwing klaar is, blijft er vaak veel stof en vuil achter in het pand. Het is daarom belangrijk dat dit grondig wordt schoongemaakt, zodat alles in orde is voor de oplevering. Wij zorgen ervoor dat uw pand geen verfresten of stof meer bevat.
We reinigen vloeren, wanden en plafonds en maken uw sanitair blinkend schoon.

Vloeronderhoud

Het bijhouden van uw vloer is erg belangrijk voor de kwaliteit. Vloeren krijgen namelijk een hoop te verduren. Dagelijks gaat er een hoop overheen wat middels vuil en vocht voor slijtage kan zorgen. Dat terwijl een mooie schone vloer een visitekaartje voor uw bedrijf is. Wij van Leids Ontsmet  kunnen met onze specialistische reiniging uw vloer goed onderhouden.

Wij adviseren zeker jaarlijks een grote reiniging aan uw vloer te laten uitvoeren. Dit voorkomt dat u binnen een korte tijd weer een nieuwe vloer moet uitkiezen.