Duurzame toekomst

U kunt ons inhuren voor het schoonmaken van:

R

VVE gebouwen

R

Kantoren

R

Scholen

R

Sportverenigingen

R

Glasbewassing

R

Vloeronderhoud

R

100% tevredenheid

Duurzaamheid en werkwijze

Duurzaam en maatschappelijk-verantwoord ondernemen staat bij schoonmaakbedrijf Leids Ontsmet hoog in het vaandel. Wij opereren als duurzaam schoonmaakbedrijf in verschillende branches en zorgen bij veel verschillende bedrijven voor een schone en gezondere werkomgeving.
Wij zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom gebruiken wij duurzame producten en materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Echt duurzaam schoonmaken is niet alleen de aanschaf van groene middelen en materialen zoals onze accustofzuigers, maar ook de kennis over het gebruik daarvan. Onze medewerkers worden opgeleid om zo duurzaam mogelijk schoon te maken, bijvoorbeeld in spaarzaam watergebruik en energiegebruik. Als duurzaam schoonmaakbedrijf zijn wij te herkennen aan verschillende aspecten. Zo maken wij zoveel mogelijk milieubewuste keuzes, maar wordt er nooit ingeleverd op de kwaliteit. Wij geloven erin dat duurzaam schoonmaken bestaat uit het gebruikmaken van geschikte doserings methodes en vermijden daarnaast agressieve schoonmaakmiddelen.

Leids Ontsmet is een duurzaam schoonmaakbedrijf voor ieder soort branche. Of u nu op zoek bent naar een duurzaam schoonmaakbedrijf voor kantoorschoonmaak, of voor een onderwijs of sportinstelling, bij ons bent u aan het juiste adres. Als duurzaam schoonmaakbedrijf zijn wij expert in de reiniging van alle soorten panden en ruimtes. Wij nemen alle soort schoonmaakklussen voor u uit handen, van dagelijks onderhoud van een appartementencomplex tot specialistische reiniging van vloeren of uw glas.

Onze schoonmaakspecialisten, hebben allemaal kennis van een bepaald vakgebied. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de laatste, duurzame schoonmaakregels en doen ze er alles aan om zo duurzaam mogelijk schoon te maken. Wanneer u uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen geeft aan onze specialisten, weet u dus zeker dat deze op een professionele en secure, duurzame wijze worden uitgevoerd.